» Hejsvejs!

Hej nu så är jag i en hamn med min båt! Vi har varit ute i 2 veckor :) och nu funkar mobilbloggnigen igen så jag kommer att kunna blogga när jag är ute med båten :) Och nu så är jag på en restaurang Hejdå kramar från mig!! <3


» HEJ!

Hej idag så ska jag vara med Ellie! Och sen så ska jag till min segelbåt! Så vi kommer att vara ute i några veckor! Men jag kanske kommer att blogga om blogg.se appen börjar att funka igen!

Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥ :)

» Ut med båten!

Hej nu är jag hemma från mitt sommarställe! Men på tisdag så ska jag ut med våran segelbåt! Så vi kommer att vara ute med båten i en månad ungefär! Men på mitt sommarställe så hade jag det jätte bra! Vi badade, åkte till nåt ställe där man kunde plocka jordgubbar och så har vi gjort en massa mer! Och igår så hade min morfar födelsedags kalas på vårat sommarställe för vi har vårat sommar ställe med min mormor och morfar, mina kusiner, min moster och hennes man, min morbror och hans tjej! Men på min morfars kalas så fick han en boulebana och fler saker :) så nästa sommar så kommer vi att ha en boulebana på vårat sommarställe ;) men jag bloggar kanske mer i kväll eller imon :)
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! ♥♥ :D
 
 
 

» :D

Hej snart så ska jag åka till mitt sommarställe :) så jag kommer inte att blogga på två veckor :( igår så var jag på min kusins dop och han är bara tre månader och han är värkligen jätte söt!! Bloggar mera när jag är hemma! ♥

Hejdå kramar från mig! ♥♥

 

 

 


» Bloggar dåligt!

Hej! Jag bloggar ju inte så mycket nu men det är för att jag är inte hemma så mycket! Men för ca en timmasen så åkte våra gäster från oss och dom är ju amerikanare. Dom var värkligen jätte snälla! Men dom kan ju inte svenska så vi fick prata engelska med dom :) sen idag så ska jag på min kusins dop!

Hejdå kramar från mig!! ♥♥