» Dansuppvisning!

Jag kom precis hem från min dansuppvisning som var på svenskamässan! Och i min grupps dans så hade vi ljusstavar för när man knäckte dom så  skulle dom att börja lysa men när jag knäckte min så började den inte lysa lika mycket som alla dom andra. Men nu när jag kom hem så började den att lysa! Och på uppvisningen så var ju Danny där och han sjöng 3 låtar och han tog i min hand!! Ja men nu ska jag äta!





Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥♥







» Dans!

Hej! Idag så ska jag ha dansuppvisning och då kommer Danny Saucedo! För han ska uppträda o så! Jag bloggar kanske mera under dagen!



Hejdå kramar från mig!! ♥♥




» Allergisk :(

Ja det är så himla störande för jag är allergisk mot min lille söta kanin! För jag gosade med honom förut så jag är ganska allergisk nu!! Och så är jag allergisk mot pollen och det är liksom pollen ute nu  :( men jag äter ju medecin varje dag så då kan jag vara ute :) ja och nu väntar jag på Amanda ska komma hem för hon åker konståkning så hon är på nått skridskor test!







Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥♥



 Jag och mina två kompisars skuggor :)

» Hej ;)

Hejhej!! Jag kom hem från min farmor och farfar för ca 30 minuter ;) och när jag var där så sålde jag majblommor hos deras grannar och jag fick ihop 80 kr ;) Så nu har jag typ 1230 kr ;) men snart så ska jag ducha och så kanske jag målar naglarna sen ;) men jag får se om jag har tid!



Hejdå kramar från mig!! ♥♥

» Amanda ☻

Nu så sitter jag och väntar på att Amanda ska komma hem till mig! Hon skulle hämta sin lillebror på skolan :) så hon kommer säkert när som helst hoppas jag!! Och idag så var jag på skolan och då hade vi träslöjd och jag håller på att göra en skål :) Och sen så ska jag på min lillasysters gymnastik uppvisning :)



Hejdå kramar från mig!  ♥♥






             Här kommer lite bilder från i sommras :)


 Detta kortet tog jag när jag var i en hamn med min familjs segelbåt :)


 Och detta tog jag när vi var ute och seglade :)



 Och det här är på mitt sommar ställe :)


» Hemma ♥

Nu är jag hemma från skolan :) för vi slutade ju efter lunch! så nu sitter jag bara vid datorn. Och sen så kommer min farfar och hämtar mig så kör han mig till min cello :) Men jag vet inte vad jag ska göra nu? men sitter nog vid datorn ett tag till ;)





Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥♥



 En bild på min kanin





» Tjotjo!! :)

Hejhej jag kom hem från min tennis för ca en timmasen ;) så nu har jag duchat :) Men min mobil funkade typ inte idag för att när jag ringde nån då så hörde jag den personen men den personen hörde inte mig så jag jag fick smsa istället men sen så stängde jag av den och då funkade den igen ☻ om ni undrar vad jag har för mobil så är det en experia x10 mini.. den är liksom inte den bästa mobilen men den funkar ibland! Och imon så slutar vi efter lunch! jippi!! så då kommer jag att gå hem eller vara kvar en stund på fritdis klubben ;)








Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥



 Så här ser min mobil ut ;)





» Hej :)

Hej jag är ledsen att jag inte bloggar så mycket men jag har typ aldrig tid! men jag ska försöka att bli lite bättre på att blogga ;) men idag så var jag på allum med Amanda :) och jag köpte nagelöverlack, shorts, turkosa leggins och örhängen.





Hejdå kramar från mig!! ♥





 Fast rosa :)



» Tjao!!

Hejhej!! Idag har jag varit i skolan och då var vi i en synagoga! Och det var sådär tycker jag! Dom som jobbade där var ganska konstiga... Ja och sen efter vi hade varit där så spelade vi fotboll :) men nu är jag hemma :) jag kanske ska sälja majblommer sen.. men jag får se :) japp och imon så är det skola igen och sen är det helg!! skönt!! ♥♥






Hejdå kramar från mig!! ♥♥

» Majblommor! ♥

Jag var precis ute och sålde majblommor ;) jag har bara 5 st kvar! men idag så var jag på cellon och då körde min farmor mig dit och så var Charlie med ;) Japp men nu ska jag göra läxan!









Hejdå kramar från mig!!!! ♥♥♥♥♥



Så här ser majblomman ut i år! ☺

» Sorry!

Hej asså jag har inte bloggat så mycket den här veckan för jag har ju varit i sälen för jag kom hem i lördags kl 00:30 ja så jag kunde ju liksom inte blogga då ;) och igår så gjorde jag ett ganska långt inlägg men sen så dampade min dator så då försvann texten :( men det var super kul i sälen! och när vi var på väg hem så sprang det en älg över vägen och vi var ganska nära på att kroka med den men det gjorde vi inte som tur var! Och idag har jag varit i skolan och på tennisen ;)




Hejdå kramar från mig!! <3



» Hej :)

Hej jag kunde blogga från min pappas dator :) och idag så har jag åkt skidor och det var lavin fara i några backar men jag åkte ju inte i dom ;) och imon så ska vi gå på tur till en stuga och äta våfflor men till den stugan så ska vi åka på nån grej efter en snöskoter :) och på lördag så ska vi åka hem. Idag och i går i hundfjället så fick man jätte små coca-cola burkar med coca-cola i då såklart ;) men jag kommer att blogga mer när jag kommer hem!




Hejdå kramar från mig!! <3 



 Japp jag åkte i trollskogen idag ;)

» Skidor :)

Ja imon så ska jag åka till sälen och jag ska vara där en vecka så jag kommer tyvär inte blogga om en vecka :( usch känner inte för att sitta i en bil i 7 timmar imon :( men jag kommer ju att titta på film :) och imon så är det påskafton så jag har köpte ett påskägg till mina föräldrar så hoppas att dom blir glada :) ja och i sälen så kommer mina kusiner och min moster och hennes man och min mormor och morfar att vara där :) så det blir kul! Det kommer att bli kul att se min 3 åriga kusin att åka skidor :) undra om jag ska åka väggen i år?? jag åkte den när jag var 9 år :) ni som inte vet vad väggen så är det svergies näst brantaste skid bake :)



Hejdå kramar från mig!! hoppas att ni får en bra påsk :) ♥




» Oj!!

Texten som jag skrev förut blev ju väldigt konstig men om man drar på den så kan man se vad det står!!

» Tillbaka!

Hej jag har inte bloggat på fyra dagar men jag har liksom inte hunnit! Och igår så hände en ganska jobbig grej för min kille gjorde slut :( men vi har varit ihop i 3 år tror jag! så det är ganska länge! Men vi är ju fortfarande kompisar! :)  Men jaja sånt händer i bland! Men det är faktiskt ganska skönt att vara singel!!! Men i måndags så gick jag aldrig på tennisen för att jag fick en plast bit i ögat :( och det gjorde skit ont! men min farmor är sjuksköterska så hon fick ut den! Och i tisdag så var det studiedag! och det var ju kul! och idag så var det en bra dag för vi hade bara klassråd, historia, påsk pyssel och idrott men vi slutade ju som vanligt! Och efter skolan så var jag med Johanna och Julia! Och vi var ute och gick med Johannas hund och så köpte vi påskgodis till våra föräldrar och så gjorde vi massor andra saker! Och imon så ska jag och min familj på en fotoutställning! För det är min mammas kompis som är väldigt duktig på att ta kort!

Ups! Texten blev väldigt konstig jag råkade trycka på en knapp!!

Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥♥


» SÖT!!

Ja idag så träffade jag min nya kusin han var super söt!! Och nu har han ett namn och det är ett väldigt ovanligt namn jag har aldrig hört det förut. Och han är bara 4 dagar gammal och jag fick hålla honom. :) Ja men imon så är det skola igen och sen tennis och sen så ska vi till ett badhus för min lillasyster ska på simskola :) och då så ska min morbror och kanske hans tjej följa med! Så det kommer att bli super kul! Och på tisdag så är det studiedag! jippe!! så då ska vi vara hemma hos min farmor och farfar och deras lille hund Charlie! Så då ska jag leka och mysa med Charlie hela dan :)



Hejdå kramar från mig! <3 ♥♥