» Hemma ♥

Hej nu så är jag hemma från mitt sommnarställe! För att idag så ska min kusin ha kalas. Och imon så kommer två amerikanare hem till mig som min mamma känner. Och på söndag så ska jag på dop för att min kusin ska döpas :) och sen så åker jag till mitt sommarställe igen. Och sen på onsdag så ska jag hem igen för att då ska jag på min gammelmormor begravning :( men sen så ska jag åka till mitt sommarställe igen ;)
 
 
Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥

» Sommarställe ♥

Hej jag kommer inte att blogga på ett tag för att jag ska till mitt sommarställe! Men så fort jag har tillgång till en dator så kommer jag att blogga! Men ni får ha en bra midsommar!
 
 
Hejdå kramar från mig!! ♥♥
 
 
 
 
 
 

» Hemma

Hej jag kom hem från Stockholm igår. Och igår så shoppade vi så då köpte jag ett halsband från glitter och ett linne från monki och ett läppsyl med Paul Frank på :)


Hejdå kramar från mig!!! <3

Här kommer det bilder på allt som jag har köpt :)


» Hotellet

Hej jag hittade en dator på hotellet som man fick andvända så jag kan blogga! Men idag så har jag varit på skansen och vasamuseet och igår så var vi på livrustkammaren. Och så har vi ätit jätte god mat på en italiensk resturang :) och imon så ska vi shoppa :)



Hejdå kramar från mig!! ♥♥ :)

» Stockholm

Hej jag har ju inte bloggat så mycket men det är för att jag är i Stockholm. Och nu så är jag på en restaurang! Men jag ska hem imon så jag bloggar mer då :)


Hejdå kramar från mig!!!! <3


» Skolavslutning

Hej jag kom hem från min skola för ca en och en halv timme! Det är värkligen jätte tråkit att lämna klassen :( men det blir nog bra på min andra skola :) för det är ju ganska många från min klass som ska börja på den skolan :) men sen när alla hade varit ute på skolgården så åt vi tårta och drack läsk. Och sen så fick vi ett Usb som man kan ha som ett armband där det står DU ÄR VÄRDEFULL av min fröken och så fick vi en polkagrisklubba :)

Hejdå kramar från mig!!! <3

USB minnet och polkagrisklubban :)


» Sprungit :)

Hej jag kom precis hem för jag har varit ute och sprungit med Amanda :) så jag ska duscha nu :)



Hejdå kramar från mig!! <3

Mina springskor :)


» Snart sommarlov!!

På fredag så får jag sommarlov! Det blir skönt men tråkit för att sen så kommer min klass att splittras :(

Och i söndags så var jag och köpte skolavslutnings kläder :) och så köpte jag skor! Här så kommer det bilder på dom :)



Den här klänningen är från ginatricot





 Den här skon är från dinsko




Hejdå kramar från mig!!! ♥♥

» Sitter i bilen

Hej nu så ska jag åka hem från min mormor och morfar. Jag och mina syskon sitter i bilen och väntar på att min mamma ska komma för att hon letar efter min lillebrors kudde! Men nu så kommer hon!


Hejdå kramar från mig!!! <3


» Disco

Hej! Igår så hade min klass disco! Det var jätte kul! Det började kl halv 6 och slutade kl kvart i 10. Och idag så ska jag och mina syskon och våra kusiner sova hemma hos våran mormor och morfar :) Så vi blir fem stycken barn som ska vara där! För mina föräldrar och mina kusiners föräldrar ska på en cykelfest :) Så jag kommer tyvär inte blogga när jag är där men jag kommer ju hem imon så då kan jag blogga igen :) och på fredag så får jag sommarlov!! Det blir skönt men tråkit för sen när skolan börjar igen så kommer alla i min klass att byta skola och jag ska ju börja på en friskola och vi är fyra tjejer från min klass som ska börja där och en massa killar som ska börja där oxå!



Hejdå kramar från mig!!! ♥♥♥




» :(

Hej min gammelmormor gick bort idag så jag kommer antagligen inte att blogga imon.

» Cyklat :)

Hej jag var precis ute och cyklade runt en sjö som ligger nära mig. Och när jag kom hem så hade min pappa gjort blåbärspaj! Mums!! Som vi ska äta sen!

Hejdå kramar från mig!! <3


» Hej

Hej nu så är jag i min båt :) men jag har inget att göra. Och imorgon på skolan så ska min klass ha en show som heter 5 ornas show :) så det kommer att bli jätte kul men lite pinsamt för då så ska vi ha för föräldrar och på fredag så ska vi visa upp det för hela skolan!

Hejdå kramar från mig!! <3


Denna bilden är inne i min båt :)


» Båten

Hej snart så ska jag till min segelbåt :) JAG KOMMER ATT BLOGGA MERA UNDER DAGEN :)


Hejdå kramar från mig!!!! <3


» Kokosnöt

Hej snart så ska jag äta en kokosnöt :) det är typ första gången jag äter det :) hoppas att det är gott!


Hejdå kramar från mig!! <3


» Frukost

Hej nu så ska jag äta frukost! :)


Hejdå kramar från mig!! <3