» Halloween!

Hej! Idag så är det ju halloween men jag tror inte att jag ska halloweena eller vad man säger? :) för jag och mina syskon ska sova över hos våran mormor och morfar. Men jag kommer inte att ta med datorn så jag kommer inte att blogga tyvärr. Men sen så  ska vi åka till stan och shoppa lite ;) jag kan lägga ut bilder på det imon om jag har köpt något :)
 
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)
 
 
 
 

» Hemma från kusinerna

Hej nu så är jag hemma från mina kusiner. Jag ska snart gå ut och ge min kanin mat och vatten.
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 <3 :)

» Bio :)

Hej idag så har jag ju varit på bio :) den filmen som vi tittade på heter modig. Vi såg i 3D och det var kul fast jag har ju sett många andra filmer i 3D. Men filmen var bra men nu så ska jag lägga mig!
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 :)
 
 
 
 
 
 

» Till farmor och farfar nu

Hej nu så ska jag till min farmor och farfar! Bloggar kanske hos dom på deras dator.
 

» Kolakakor!

Hej nu så har jag bakat kolakakor dom är värkligen super goda!! Som ni nog redan har märkt så älskar jag att baka! 
 
 

» :)

Hej! Idag så ska jag vara med någon kompis tror jag och så ska jag städa min kanins bur!! Bloggar mera under dagen!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! 
 Söt bild va?

» Tittat på film

Hej förut så tittade jag på en film jag kommer inte ihåg vad den heter men den var bra. Och nu så gör jag inget. Men det är så himla skönt att det är lov på måndag så kommer jag och mina två syskon och min farmor gå på bio :) 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3

» Tittat på film

Hej förut så tittade jag på en film jag kommer inte ihåg vad den heter men den var bra. Och nu så gör jag inget. Men det är så himla skönt att det är lov på måndag så kommer jag och mina två syskon och min farmor gå på bio :) 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3

» Godis och nagellack

Hej nu så har jag kommit hem från min dans och sen så åkte vi och köpte godis och i den affären så fanns det nagellack för 10 kr st så jag köpte ett mörktblått nagellack!
 
 
 
 
 
 

» Äta och sen dans

Hej nu så ska jag äta lunch och sen så ska jag på min dans!

» :)

Hej nu så ska jag bada och ta en ansiktsmask :)
 
 
 
 
 

» Scones

Hej nu så har jag bakat scones det blev fyra stycken men mina kusiner, mina syskon och min mamma fick ju oxå äta dom!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 <3 :)
 
 
 
 

» Strömmavbrott :(

Hej jag bloggade ju inte igår men det var för att vi hade strömavbrott hela dagen tills kl halv 3 i natt :( Så vi hade ju inget internet så det var därfar jag inte bloggade. Men sen när det blev mörkt så blev det värkligen kolsvart för hela vår kommun där vi bor hade strömavbrott :( men nu finns el igen :)
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» ❤ ❤

Hej jag var precis ute vid min kanin! Han är så himla söt!! Och jag har så himla ont i min hals men det måste ha gått över när jag ska till thailand! Bloggar mer imon
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! ❤  ❤  ❤  :)

» Skogen tills nu!!

Hej idag så har jag och min klass varit i skogen exakt hela dagen vi grillade till och med korv där till lunch. Vi hade skattjakt som dom kallade det för men det var typ som orientering förutom att man hade en app på molbilen i stället för en karta. Men nu så är jag hemma!! Det var jätte kallt  där vi var. Det finns en jätte stor sjö i den skogen och det var en kille i min klass som ramalde i vattnet. Stakarn :(
 
 
 
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!!! <3 <3 :)

» Svenska hollywood fruar

Hej snart så ska jag titta på svenska hollywood fruar. Men nu så chattar jag med min kompis på skype.
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» Rast

Hej nu så har jag rast och om 10 minuter så ska jag ha so prov!! Bloggar kanske mer nästa rast men annars så bloggar jag när jag kommer hem från skolan.
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 <3 :)

» Skolan

Hej nu så är jag i skolan! Jag ska ha spanska nu tror jag.
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» Ensam mamma söker

Hej nu så ska jag titta på Ensam mamma söker det är på tv3.
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» Längtar!

Hej! Jag ska ju till thailand om 3 veckor typ och nu så längtar jag sjukt mycket att komma till varma thailand från kalla sverige! Så det kommer att bli jätte skönt men först så är det ju höstlov och det är ju oxå kul. Men när jag ska till thailand så ska jag ju vara där i två veckor. Och min klasskompis har varit på det hotelet som jag ska till och hon tyckte att det var jätte bra där. Jag kan säga vad hotelet heter när jag har varit där men jag vill inte säga det innan!
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)
 
 
 
 

» Plugga

Hej nu så ska jag läsa inför so provet som jag har imon :( Bloggar kanske mer lite senare ikväll!
 
 
 
 
 
 
Bilden är spegelvänd för det blir så på min dator typ!

» I skolan nu

Hej! Nu så är jag i skolan. Vi har tittat på lejonkungen fast på engelska och om en kvart så ska vi äta lunch. Och sen så slutar vi. Så då ska jag hem och skriva om filmen typ för att man ska göra det!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» Hellenius hörna

Hej nu så tittar jag på hellenius hörna Loreen är med där idag så då är det ju lite extra kul! Förut så tittade jag på solsidan den var bra som vanligt!
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 <3 :)

» Städa buren nu!

Hej nu så ska jag ut och städa min kanins bur. Jag har suttit en och en halv timma och läst 13 sidor om riksdagen för vi har prov på det på tisdag! Men jag kan det ganska bra nu så det kommer nog att gå bra! Det kommer att bli en skön dag imon för att på min skola så har vi hemstudie dag så vi titta på film på skolan och sen så ska vi äta lunch och sen kl 12 efter lunchen så ska man åka hem och då så ska man skriva om filmen som vi har sett på! Och sen så ska jag cykla till tennisen! 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 <3 :)

» :)

Hej det är ju ganska långt kvar till jul men här kommer det upp en bild på vad jag önskar mig i julklapp!
 
 
 
 
 

» Hemlagad pizza!

Hej! Idag så har vi gjort hemlagad pizza tiil middag MUMS! Min mormor och morfar ska äta hos oss! Men nu så ska jag äta!
 
 
 
Min pizza!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 :)
 

» Fredag!

Hej! Äntligen så är det fredag!!! Men veckan går så himla fort så det känns som att det inte alls var längesen det var fredag. Men nu så passar vi min farmor och farfars hund! Han ska vara här till kl halv elva ungefär. Så det blir kul. Men nu så ska jag väll gå ner till Charlie (min farmor och farfars hund)
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» Hej

Hej! Nu så har jag duchat. Och förut så var jag ute hos min kanin han är så himla gullig! För att när jag kom så blev han jätte glad men det var kanske för att han visste att han skulle på knäckebröd som han älskar! Men han blev nog oxå glad för att jag kom. Men imon så ska jag ta en spruta för jag ska ju ka till thailand om ca en månad och då måste man ju ta sprutor. Och dom sprutorna gör jätte ont :(
 
Jag bloggar mer imon!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 <3 :)

» Matte

Hej! Jag håller på att göra min matteläxa nu! Det är tre fulla sidor med mattetal! Men jag har bara en halv sida kvar. Och imon så ska jag göra min spanska läxa. Jag har gjort läxor varje dag denna veckan!!! Men det blir skönt med helg! Men nu så ska jag fortsätta att plugga! Bloggar kanske mer sen!
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 <3 :)

» Rast nu!

Hej nu så har jag rast! Jag och min kompis Josefine sitter och skypar med våran kompis Madelene som är sjuk idag :( Efter skolan så ska jag på tennis och sen så ska jag till ett badhus för min lillasyster ska på simskola! 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» Kanin blogg

Hej jag har ju en kaninblogg oxå och den heter www.kaninhanna.blogg.se  följ gärna den oxå! Där så skriver jag om min kanin!
 
 
 
 

» Baka bullar!

Hej! Snart så ska jag baka kanelbullar :) det är så himla gott! jag bloggade ju inget igår men jag hade inte tid för att först så var jag på min dans och sen så skulle vi hem till några kompisar på kalas. Det var jätte kul och vi kom hem typ kl 1 på natten så då kunde jag ju inte blogga! Men idag så kommer solsidan på tv 4 jippie!! Det kommer en bild sen på bullarna när kom är klara! 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 <3 

» Uppklippt!

Hej idag så har ju jag klippt mig och då så klippte jag ju upp mitt hår jag blev faktiskt jätte nöjd!
 
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!!!!! <3 <3 :)
 

» Hej!!

Hej! Imon så ska jag klippa mitt hår! Jag tror att jag kommer att klippa upp mitt hår. jag kan lägga upp en på det när jag har klippt mig. Men nu så ska jag ducha!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3

» So nu

Hej nu så har jag en so lektion. Men vi har ingen lärare på denna lektionen så då kan jag blogga! Idag så hade vi no provet och det gick faktiskt ganska bra tror jag. På tisdag så får jag se resultatet! Men nu så ska jag ha so.
 
 
Hejdå kramar från mig!!!!! <3 <3 <3 <3 :)

» No prov och glass!

Hej! Jag slutade skolan tidigt idag så jag har varit hemma sen kl 2 :) Men nu så ska jag träna på no provet och äta glass!!
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 <3
 
 
 
 
 
 

» No prov

Hej jag sitter och pluggar till ett no prov som jag har tills på torsdag det är 6 sidor som jag ska kunna utan till! Bloggar kanske mer sen!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)
 
 
 

» Höst!

Hej! Idag så är det värkligen höst väder ute! För det är ju kallt ute men det är fint väder! Men om 5 min så ska jag cykla ner till min dans! Men jag bloggar kanske mer sen när jag kommer hem!
 
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3

» Kanelbullens dag!

Hej idag så är det ju kanelbullens dag så jag har precis ätit en bulle! Det var jätte gott! Men jag längtar värkligen inte tills imon för då ska jag ta en spruta mot mässling typ. Men det går nog bra! Och idag så har jag ju såklart varit i skolan och jag hade matte, so och hemkunska! På hemkunskapen så var jag med två tjejer i min klass som heter Märta och Bella och vi skulle göra köttfärspaj men det gick inte så bra för att när vi hade precis stoppat in den i ugnen så kom Bella på att vi glömde tomatpuré. Men det var gott ändå!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 :)

» :)

Hej! Ledsen för att jag inte har bloggat! Men jag har typ inte haft tid. Och idag så har jag varit på skolan vi slutade  kl 13:20 så det vi slutade tidigt idag! Men nu så är jag hemma och snart så ska jag hämta min lillasyster på skolan! Men nu så ska jag äta mellanmål! 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)