» Happy new year!

Hej snart så ska vi få gäster! Ja jag kanske kommer att blogga under kvällen men jag kan inte lova något!



Hejdå kramar från mig!! <3



Detta har jag på mig!


» Nyår imon!

Hej! Imorgon så är det ju nyår! Och vi ska fira med min kompis Amanda och hennes familj, min kompis Simon och hans familj och med min klasskompis och hans familj. Så det kommer ju att bli kul! Jag kommer att vara med Amanda och Simon! Vi tre har varit kompisar hela vårat liv för att vi är grannar så vi har väldigt roligt ihop! Jag och Simon har gått i samma klass med nu så går vi på olika skolor men vi är ju fortfarande med varandra och Amanda är ett år äldre än mig och Simon men jag och Amanda är ju typ bästisar! Vi kommer att ha klaset eller vad man ska kalla det för hemma hos mig och min familj! Så jag kommer att hjälpa min mamma och pappa en heldel imorgon innan kalaset ;) Jag gjorde ett inlägg igår på mobilen på blogg.se appen men den appen funkar typ inte så det var därför jag inte bloggade så mycket igår! Men jag var iallafall med Jennifer och sen så skulle jag och min familj hem till min mormor och morfar och äta middag! Och idag så har jag inte gjort så mycket latat mig mest tror jag! 
 
 
 

» Vad jag har gjort 2012

Ja nu så tänkte jag göra en lista vad jag har gjort 2012!
 
 
Januari: Jag var i norge och åkte skidor.
 
Februari: Jag var i min morbror och hans tjejs lägenhet för första gången (jag kom inte på något annat)
 
Mars: Jag fyllde år.
 
April: Jag var i sälen och åkte skidor.
 
Maj. Jag och min klass var på klassresa.
 
Juni: Jag var i stocholm.
 
Juli: Vi hade två amerikanare hemma hos oss och vi var på mitt sommarställe och seglade med våran segelbåt.
 
Augusti: Jag började på en ny skola.
 
September: Gjorde inget speciellt.
 
Oktober: Vi var i fiskebäckkil med mina kusiner och min farmor och farfar.
 
November: Jag var i thailand i 2 veckor.
 
December: Jul.
 
Det var det jag har gjort 2012! :)
 
 
 
 
 
 

» :)

Hej! Nu ska jag och min familj och min mormor och morfar hem till min morfars bror ;) Och där kommer min mammas kusin vara som bor i london tror jag och hennes man och han är från brasilien. Så vi kommer att få prata engelska med han. Men sen efter det så ska jag, min bror och min mormor och morfar på bio! Vi ska se på hobbit! Men jag bloggar mer när jag kommer hem!
 
 
 

» Mini julafton

Hej! Igår så firade jag ju jul med min pappas sida så nu så ska jag fira med min mammas sida! Så jag kommer att få julklappar idag oxå! Jag bloggar mer när jag är hemma hos min mormor och morfar :).


Detta har jag på mig!


» Från iphonen

Hej nu så bloggar jag från min iPhone 4s som jag fick i går!! Jag har installerat blogg.se appen så jag kommer att blogga lite oftare nu! Hejdå kramar från mig! <3


» Julklappar!

Hej hoppas att ni har haft en bra julafton! Jag har fått en iphone 4s!! Och så har jag fått pengar, nessesär,skidkläder och lite fler saker!! Men jag är i alla fall jätte glad för allt jag har fått!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» God jul!

Hej nu så ska vi åka hem till min farmor och farfar! Bloggar senare ikväll!
 
 

» Min kanins julklapp!

Hej! Jag har köpt en liten julklapp till min kanin! Det är en boll med någon bjälra i som låter när man rullar den :) han gillar ju bollar så då gillar han någ den han ska få! Snart så ska jag äta middag och vi ska äta julbord :) gott! Sen så ska jag slå in en julklapp som jag inte har slått in en!
 
 
 
 
Bollen som min kanin ska få!
 
 
 
 

» Åka skidor

Hej nu så ska jag och min familj åka skidor på ett ställe som ligger nära där jag bor! Bloggar mer senare idag när jag har kommit hem!
 
 
 
 

» Mina flätor!

Hej! Jag var ju i thailand för 3 veckorsen och då gjorde en thailensk tjej som jobbade på hottelet flätor på mig och min syster. så jag tänkte visa hur flätorna ser ut! Men dom börjat att se fula ut för jag har haft dom ett tag.
 
 
 
 Den blev dålig denna bilden men det var för att jag tog den med datorn!
 
 
 
 
 
 

» Dålig bloggning!!

Hej! Jag har inte bloggat sen i måndag men jag har inte orkat typ! Men idag så skulle ju jorden gå under men jag lever!!! Ja men idag så har jag varit med Jennifer och vi slutade skolan kl 11 idag och nu så har jag ju jullov! Jag och Jennifer var i stan och åt på sibylla. Och igår så var jag och min familj inne i stan och åt på en resurang och då så satt Pernilla Whalgren på bordet bredvid!! Det var faktiskt väldigt coolt!!! Idag i skolan så hade vi en julklappslek och då så skulle man köpa varsin present så jag hade köpt två påsar skumtomtar. Men på julklapps leken så fick jag två klubbor och ett porslins pepparkakshus. Och på måndag så är det julafton!! Jippie!! 
 
 
Pepparkakshuset
 
 
 
Klubban! Den andra har jag ätit upp
 
 
 
 
 

» Lunch

Hej nu så är jag i skolan! Men nu så ska vi äta lunch.
 
 
 

» Julgranen!

Hej här är en bild på våran gran som vi har på nerevåningen!
 
 
 
 
 
 
 

» Julgran

Hej! Nu så klär vi våran julgran! Vi ska ha en stor på nerevåningen och en liten på uppevåningen. Jag bloggad inget igår för att jag var i stan med min mamma och köpte juklappar och sen så var vi på kalas hos min farmor och farfar. Imon om en vecka så är det ju julafton!!!!!
 
 
 

» Pepparkakor ♥

Hejsvejs nu ska jag baka pepparkakor! Bloggar mer sen ♥♥ ☺
 
 
 

» Tjopelopi

Hej jag målade precis mina naglar och det blev rött nagellack med vita snögubbar på och vita prickar och guldglitter ;) (snögubbarna blev inte så jätte bra men en blev bra iallafall! Hemkunskaps provet jag hade idag var lätt så det gick bra ♥ 
 
 
Naglarna! Man ser inte den snögubben som jag blev nöjd med! 
 
 
 
 
 

» Prov

Hej om 10 minuter så ska vi ha prov i hemkunskap. Så jag och Sandra sitter i hemkunskapen nu!! Men det ska nog gå bra ☺  Sen så ska jag vara med min kompis bär jag kommer hem!
 
 

» 12 12 12

Hej! Idag så är det ju 12 dec 2012!! Så det är ju lite coolt eller vad man ska säga? Men idag så ha jag varit i skolan och vi slutade 20 över 1 så nu är jag hemma! Sen så ska min lillasyster ha luciatåg på sin skola så då ska vi titta på det.  ☺ ☃
 
 
 
 

» Lektion nu!

Hej! ☺ Nu så är jag i skolan! Och vi har en so lektion och vi är i grupper och skriver på datorn så jag hade lite tid att blogga!! Sen så ska jag ha en lektion till och sen så slutar vi!   ♡
 
 
 
  😘😘 😘☃       ♡

» Tjao!

Hej! Idag så har jag varit i skolan och på tennisen! Det var sista gången på tennisen denna terminen. Men på skolan så var det bra som vanligt och jag hade matte, svenska, bild och IUP. IUP är att man kan välja vad man kan göra. Jag bloggar mer imon! 
 
 
 

» 2 advent

Hej! Idag så är det ju 2 advent och det är bara 15 dagar kvar till julafton!!!! Men nu så pluggar jag till ett hemkunskaps prov som vi har på torsdag. Det är 11 sidor som man ska kunna utantill.. Men nu så ska jag äta lunch!
 
 
 

» Dålig bloggning idag

Hej! Idag så har det varit dålig bloggning men jag har inte haft tid att blogga. För jag har varit med en kompis idag och vi hade jätte kul! Men nu så ska jag äta och sen så ska vi titta på en film och äta godiiis! 
 
 

» Ny design

 
Hej som ni ser så är det ny design här på bloggen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Väntar

Hej nu så ska jag ha engelska lektion men våran engelska lärare kommer aldrig. Så vi spelar på våra datorer så länge! Efter skolan idag så ska jag fixa en ny design till bloggen. 
 
 
 

» Hemma hos farmor och farfar!

Hej nu så är jag hemma hos min farmor och farfar! Vi ska baka lussebullar. Jag smög precis på min farmor och farfars hund för att han sprang ner till nedevåningen och så var han där nere själv och jag blev så sugen på att se vad han gjorde där nere men han gjorde inget speciellt. Bloggar mer sen!
 
 
 

» Engelska lektion!

Hej nu så har jag engelska lektion! Jag och min kompis Jennie sitter på golvet och flamsar! Och jag slutar om 10 minuter :) 
 
 
 
 
 

» :)

Hej! Imon eller någon gång denna veckan så kommer det att bli en ny design :) det kommer att bli jul tema ;)
 
 
 
 
 
 

» Hej

Hej! Ni så är jag hemma från tennisen! Och nu så ska vi fira min mamma som fyller år idag! Men det är verkligen jätte kallt ute och där jag bor så är det ganska mycket snö.
 
 
 
 
 
 

» Hemma igen

Hej! Nu så är jag hemma igen från två veckor i thailand! Det fanns datorer på hotellet men på tangentbordet så fanns det inga å ä ö. Så det blir lite svårt att göra ett blogg inlägg! Men det var ialla fall jätte härligt där! Vi var på marknader, badade i ett stort fattenfall som låg i en regnskog, snorklade, åkte till en jätte fin ö,såg apor och elefanter, och badade i poolerna och i havet! I havet så var det 27 grader varmt och på land så var det ca 35 grader varmt! Och på marknaden så köpte jag jätte mycket saker och det var hur billigt som hellst. Det kommer upp bilder på allt jag köpte sen men jag måste samla ihop allt först ;)