» Med Jennie på skolan!!

Hej vi har slutat skolan nu! Men jag och Jennie är kvar på skolan och sitter och bloggar med våra datorer! För Jennie ska snart ha gäster så det var ingen ide att gå hem till henne! 
 
 
Hejdå kramar från mig!!  <3
 
 
 
 
Våra skåp!
 
 
 
 

» Idrott snart!

Hej nu så är jag på skolan och vi ska ha idrott snart men jag har jätte ont i min fot så jag ska nog inte vara med!
 
Följ gärna min och Jennies blogg oxå den heter hannajennie.blogg.se
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 :)

» :)

Hej nu så video chattar jag med Jennie på skype!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!! <3 :)

» :)

Hej jag och Jennie har gjort en blogg tillsammans som heter hannajennie.blogg.se så ni får gärna följa den oxå! Om ni vill! Men snart så ska vi åka till stan och fika :) 
 
 
Hejdå kramar från mig!!! :) <3

» Hos Jennifer

Hej nu är jag hos min kompis Jennifer!  Bloggar mer sen!
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 :)

» Skolan!!

Hej nu så är jag på skolan!! Vi har rast nu så jag och mina kompisar sitter vid våra datorer!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3!! :)

» Tjohej! :)

Hej om en timma så ska jag cykla iväg till skolan! Jag ska nog ta med datorn för alla andra har typ med sig den!

Hejdå kramar från mig!! <3 :)

» hemma från skolan!

Hej nu så är jag hemma från skolan! Idag så har vi haft språkval,musik,no och so. Och nu så sitter jag i soffan med min nya dator macbook air! Den är värkligen super bra!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» Tittar på tv

Hej nu så tittar jag på tv! Och sen så ska jag gå och lägga mig! Och imon så ska jag spela cello och då ska min mormor köra mig!
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 :)

» Jippi!!

Hej nu så har jag fått min macbook air!! så jag bloggar ifrån den nu! Den är värkligen jätte smal och jätte lätt att bära!! Bloggar kanske mera i kväll! 
 
 
Hejdå krama från mig!! <3    :)

» Hejsvejs!!

Hej! Jag har ju inte bloggat på ett tag men jag har lixom inte haft tid! Och jag har ju börjat på en friskola det betyder ju att det inte är komunen som har hand om den skolan! Och jag är värkligen jätte glad för att jag har valt den skolan för den är super bra och jätte god mat för maten lagas på skolan och så har vi ju en egen kock på skolan! Och på måndag så kommer jag att få en macbook air! Så då kommer jag att kunna blogga mycket mer och på skolan! Och imon så ska vi åka ut med vår segelbåt igen men då kommer vi ju hem på söndag! Och Amandas familj har oxå en segelbåt så då kommer vi att åka till samma hamn som dom! Och idag på skolan så skulle vi till ett ställe som vi skulle spela brännboll på men när vi kom till det stället så var det en massa andra barn där! Och i min klass så är vi ju 72 st så det skulle bli väldigt svårt att hitta en plats där som vi kunde spela brännboll på så då fick vi cyckla till ett annat ställe! Men vi cycklade värkligen jätte långt!! Och till min skola hem till mig så är det 2 och en halv km. Och så cyklar jag ju hem oxå så då blir det fem km som jag cyklar varje skoldag! Så eftersom att vi cyklade med klassen idag så har jag cyklat över en mil idag!!
 
 
Hejdå kramar från mig!! ♥♥ :)
 

» Skolan!

Hej! Idag så var det ju första skoldan på min nya skola! Den jätte bra! Så  idag så började vi kl 9 och slutade halv två! Och nästa måndag så kommer vi att få våra macbook pro :) och imon så blir det skola igen ;) 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!!!! ♥♥ :)

» Frågestund!!

Jag tänkte ha en frågestund! Så det är bara att fråga på bloggen så svarar jag sen när jag har fått några frågor!
 
 
 
 

» :D

Hej jag har ju inte bloggat på ett tag men jag har inte haft tid! Men idag så har jag varit och badat ;) och i går så sov jag och Simon och Amanda i ett tält! Men vi kunde inte somna så vi var vakna hela natten ;) men snart så ska jag till mina kusiner!
 
Hejdå kramar från mig!! ♥♥

» Restaurang

Hej nu så är jag och min familj på en restaurang som ligger i den hamnen vi e i nu :) Hejdå kramar från mig!! <3


» :)

Hej nu så har jag kommit till en annan hamn :) och idag så har jag badat! Det var faktiskt varmt i vattnet :) men jag har typ blivit förkyld för jag har jätte ont i min hals :( Hejdå kramar från mig!! <3


» Badat

Hej nu så har jag badat :) det var jätte skönt :) det var 19 grader i havet ;) Hejdå kramar från mig!!! <3 Kort från min båt :)


» Hej på dig!!

Hej för en liten stundsen så kom vi till en annan hamn :) och nu så äter jag lunch :) Hejdå kramar från mig!!! <3


» Minigolf!

Hej idag så ska jag spela minigolf :) för man kan spela minigolf i den hamnen jag är i nu :) och sen så kanske jag ska spela tennis för det finns en tennisbana här :D Hejdå kramar från mig!!!


» :)

Hej nu så är vi i en annan hamn :) jag har inte varit i land än på den här hamnen. Men den ser ganska tråkig ut!! Men jag ska nog gå i land snart ;) Hejdå Kramar från mig!!! <3


» :)

Hej! Jag har inget att göra så jag bloggar lite :) jag lyssnar bara på musik och är inne på Facebook :) men snart så ska vi till en bad plats som ligger i hamnen där finns det ett hopptorn som är 10 meter högt! Men jag ska nog inte bada för det är inte så varmt ute ;) ja nu kommer Laleh med some die young på radion :) Hejdå kramar från mig!!! <3


» :D

Hej nu så är jag i en annan hamn! Saknar min kanin jätte mycket! För min farmor och farfar passar honom när vi är ute med båten! Men om ungerfär 2 veckor så får jag träffa honom :) Hejdå kramar från mig!!! <3 Min kanin <3


» Hej :)

Snart så ska jag att åka till en annan hamn :) men det blåser väldigt mycket! Jag bloggar mera under dan :) Hejdå kramar från mig!! <3