» Thailand! :) <3

Hej nu så åker jag till thailand! Kommer inte att blogga på två veckor om jag inte hittar en dator på hotelet. För jag kommer inte att ta med min dator! Ha det så bra i sverige! Bloggar så fort jag kommer hem igen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» TRÅKIGT!

Hej nu så gör jag min spanska läxa :( det är skit tråkigt. Och jag ska ju åka till thailand imon så jag måste packa oxå! Så jag måste bli klar snart.
 
 
 
 
Alla dom här glosorna är det :(
 
 
 
 
 
 

» Dagens look

Hej här så kommer dagens look som jag lovade!
 
 
 
 
 
 
 
Byxor: Kappalh
 
Tröja: Tessie
 
 
 
 

» :)

Hej nu så är jag i skolan! Vi har rast nu så jag sitter med Madde, Natalie och Jennifer. Vi sitter med våra datorer :) Sen när jag kommer hem så blir det en dagens look :) 
 
 
 
 

» Pluggar

Hej! Jag sitter och pluggar nu för att jag har ju religions läxa tills imon TRÅKIGT!! Men sen så ska jag börja packa tills på fredag! 
 
 
 
Det och fyra sidor till ska jag kunna tills imon..
 
 
 
 
 

» Mellanmål!

Hej nu så ska jag äta mellanmål! Det blir macka, juice, clementine och en bulle!
 
 
 
 

» Tjao!

Hej! Idag så har jag varit i skolan. Och det var lever till mat idag :( Usch det luktade inte så gott. Men i skolan så hade jag spanska, musik, so och no. Och på no lektionen så satt jag och Jennie och flamsa hela tiden :D Men nu så måste jag göra min so läxa!
 
 
 
 
 

» HEJ!

Hej idag så har jag ju varit i skolan såklart! Och så har jag varit på tennisen. Det gick faktiskt riktigt bra på tennisen.
 
 
 
 
 
 
 

» Shoppat!

Hej idag så har jag, min mamma och min lillasyster och shoppat! Jag köpte en bikini för att jag ska ju till thailand på fredag. Och så köpte jag skor dom är oxå till thailand. Och så köpte jag ett nagellack och nån grej som man kan ha sina hörlurar på!
 
 
Skorna
 
 
 
Nagellacket och hörlurarsaken.
 
 

» Skypar

Hej! Nu så skypar jag med bästa Amanda! Vi har skypat i två timmar! Det har verkligen gått jätte fort! Och idag så  ska min kusin sova över hos oss! 
 
 
 

» Dans

Hej snart så ska jag till dansen! 
 
 
 
 
 
Detta har jag på mig på dansen!
 
 
 
 
 

» :)

Hej snart så ska jag på kalas hemma hos min mormor och morfar. För min mormor fyller är idag! Och idag om en vecka så åker jag till thailand!! Jippie!!!!!! Längtar sjukt mycket! Men nu så ska jag gå ut till min lille kanin!! Han ska få mat och vatten och så ska jag gosa lite med honom! Han är så söt! Jag bloggar nog innan jag åker till min mormor och morfar!
 
 
 

» Skypar

Hej nu så skypar jag med bästa Amanda på skype!! Jag har inte träffat henne på en vecka :( saknar henne! Men jag ska vara med henne på lördag! Så det blir kul!! <3 :)
 
 

» :)

Hej! Jag har inte bloggat idag för att vi hade data fria raster idag och det ska vi ha imon oxå :( men nu så är jag hemma! och jag kanske ska va med min kompis lite senare! Och så ska jag ju göra spanska läxa idag för att jag har det tills imon. 
 
 
 

» Kan allt!

Ja nu så kan jag allt till mitt matteprov!! :) Så det kommer nog att gå bra imon tror jag :) Men nu så gör jag inget jag sitter jag bara vid datan. Men idag på skolan så hade vi teknik och då så har man varit i olika grupper som man skulle bygga en bil och bilen skulle kunna åka och motorn var en råttfälla. Och i min grupp så var vi tre tjejer och vi misslyckades ganska mycket men idag när vi hade tävling mellan alla bilarna så vann våran bil!! Vi blev verkligen superglada och så fick vi ett pris och det var en påse skumtomtar som vi fick dela på och så fick vi varsin tablettask! Så vi läskade typ alla på lektionen sen!! Men nu så ska jag snart äta!
 
 

» Matte prov på torsdag

Hej jag sitter och pluggar för att på torsdag så har jag matte prov :-( Men jag har ju imon på mig oxå :)
 
 
 
 

» Cello

Hej nu så kom jag hem från cellon. Och förut så hade ju jag utvecklingssamtal och det gick bra och i skolan så hade jag spanska, musik och så var  det en författarre som heter Eva Susso hos oss på en svenska lektion  så hon pratade om att vara författare och om sina böcker och så! Men nu så ska jag äta! Jag bloggar kanske mer sen!
 
 

» Rast

Hej nu så har jag rast! Så jag är med Josse! Och efter skolan så ska jag ha utvecklingssamtal och sen så ska jag på cello! 
 
 
 

» Tittar på tv

Hej nu så tittar jag på ensam mamma söker! Det är sista gången idag så det är lite spännande vem dom väljer! Men nu så börjar det igen!
 
 

» Williams lista

Hej jag tittade på Williams lista precis på datorn! Den är faktiskt ganska bra. Och om en halvtimma så börjar solsidan!
 
 
 

» Cyklat

Hej jag har varit ute och cyklat med min mamma fast hon sprang. Och jag cyklade 1 mil och igår så cyklade jag 9 km! Så jag är lite trött nu men det är ju kul att cykla.
 
 

» Skola imon

Hej det är tråkigt att höstlovet är slut :( men det blir ju kul att komma till skolan och träffa alla kompisarna! Och i kväll så kommer solsidan! Det blir ju kul! 
 
 
 
 

» Fixat naglarna!

Hej nu så har jag målat och filat mina naglar! Det fick bli rött nagellack och överlack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Bestämt mig!

Hej nu så har jag äntligen bestämt mig hur min blogg ska se ut!
 
 

» Hej

Hej! Nu så är jag hemma och äter godis :) och sen så ska vi se på en film som heter dumma mig. 
 
 
 
 

» Varför heter min blogg så?

Om ni undrar varför min blogg heter hannatennisson.blogg.se så är det för att jag heter Hanna och jag spelar tennis! Så jag heter inte tennisson i efternamn.
 
 
 

» Heej!

Hej idag så har jag ingen dans för att det är lov. Men sen så ska jag och min familj till min pappas mormors och morfars grav, till min mammas farmor och farfars grav, min mammas mormors grav och min pappas farmor och farfars grav. För att det är ju alla helgons dag idag!  Men jag bloggar mer under dagen!
 
 

» Godnatt!

Godnatt! Bloggar mer imon :)
 
 
 
 

 

» Ändrat headern igen

Hej ni kanske ser att jag har ändrat min header igen men det var för att den andra blev inte så bra! Men nu så ska jag titta på någon film!
 
 
 
 
 

» Köpt busskort!

Hej idag så har jag köpt ett busskort! För att när det kommer snö och blir halt så kan man ju inte cykla längre ;) Så jag och min lillebror har fått varsitt :) och sen så var jag, min mamma, min lillebror och min lillasyster och fikade på ett café.
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3

» Klar med headern!

Hej nu så har jag äntligen fått in min header på bloggen! Jag fattad först inte riktigt hur man skulle göra men nu så kan jag! Den blev kanske inte så supersnygg men det var ju första gången jag gjorde en!
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)

» Ny header

Hej! Ni ser kanske att jag har gjort en header till min blogg! Den blev inte så bra för jag fick inte in den så som jag ville men jag ska försöka att göra den bättre i morgon!
 
 
 
 
Godnatt kramar från mig!! <3 <3 :)

» Hela Sverige bakar

Hej nu så har jag tittat på hela Sverige bakar. Den ena dommaren som heter Bigitta är jag granne med på mitt sommarställe och min mormor är kompis med henne så det är ganska kul att se henne i tv när man har sett henne i verkligheten! Och igår så köpte min mamma lite kläder till mig så här kommer det lite bilder på det!
 
 
 
Den här tröjan är från tessie
 
 
 
 
 
Mjukisbyxor från kappahl
 
 
 
 
 
 
 
Sportbyxorr från stadium eller nåt sånt!
 

» Hemma från mormor och morfar

Hej nu så är jag hemma från min mormor och morfar! Idag så var vi på ett båt museum. Och igår så var vi i stan och shoppade. Jag köpte bara en sak och det var nagellacksborttagnings medel. Det luktar citron så det luktar ganska gott! Och efter vi hade varit i stan så åkte vi till en affär som heter hemmakväll och där så kan man hyra filmer och köpa godis så vi köpte godis och hyrde två filmer och dom filmerna var sällskapsresan och flickan och räven. Och snart så kommer min kompis hit och då ska vi väll hitta på något!
 
 
 
 
Hejdå kramar från mig!! <3 <3 :)