» Thailand! ♥

Ja i november så ska jag till thailand det kommer att bli så himla kul! Jag ska vara där i två veckor! Har nån av er varit i thailand? Ja men idag så har jag ju varit på skolan och då så gick vi och tittade på några som dansade och sjöng. Och jag satt brevid min kompis Johanna och en jätte konstig kille! Han bankade med sin skatebord och sa konstiga saker!! ja men nu så är mina kusiner och min moster hemma hos oss! Och idag kommer dubbelliv!!! men jaja!!!




Hejdå!!!!!!




 Visst ser det härligt ut!!!!! ♥

» :) ♥

Ja idag så fick jag en liten kusin! Det blev en kille och jag har sett han på kort och han är jätte söt! Undra vad han ska heta? För hans systrar har ganska ovanliga namn så undra om han får nåt ovanligt namn? Och hans mamma är norsk så det kanske blir ett norskt namn! Och på skolan idag så har vi haft hemkunskap och då gjorde vi rulltårta! Det var faktiskt väldigt gott! Har kvar den så jag får väll äta upp den ikväll eller imon! Och så hade vi musik tråkit som vanligt! Vi har samma låtar varje gång och så lyssnar vi på sorgliga låtar och då börjar jag tänka på sorgliga saker och det gillar jag värkligen inte! Och idag så var jag med Julia efter skolan och då gick vi till ica ock köpte mellanmål och då köpte vi varsin mini baguette och brago kex med choklad överdrag och så köpte vi typ ballerina kakor! Det var gott men onyttigt! Och idag hade jag cello konsert och det va kul!



Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥ :)

» ??

Inlägget jag gjorde förut blev jätte konstigt?? jaja hoppas att ni kan läsa det ända! ♥



Hejdå! ♥ ☻

» Våffeldagen!

Idag så är det ju våffeldagen och då var vi hemma hos min mormor och morfar! Och där fick vi jätte mycket våfflor! Det var dom godaste jag har ätit! Och imon är det skola som vanligt och sen är det tennis! Och jag har bestämmt vilken skola jag ska börja på! Och det är Fridaskolan det är en fri skola så det blir nog bra! ☺ har lärt mig att göra sånna grejer på datorn  •◘○♦♣♠☺☻♥


Hejdå kramar från mig!  ♥


» Klar!

Ja jag blev klar med min muffins för ca en timmasen ;) och dom luktar jätte gott :) så jag måste nog äta en sen :) Jag var nyss ute med min lillasyster och hennes två kompisar och dom jagar grodor och jag hatar värkligen grodor för jag tycker att dom är så äkliga och läskiga :( Så jag gick in för dom fångade en groda i en burk och den grodan typ klättrade ut. Och sen när jag gick in så öppnade jag dörren och då så såg jag en jätte stor padda så jag sa till min syrra och hennes kompisar att det fanns en padda här och då plokade dom upp den med bara händerna ;) Och förut så sa den ena kompisen att hon skulle måla på grodoran. Japp och jag hör lite skrik då och då för min syster gillar inte häller grodor så mycket!



Hejdå kramar från mig!! :)







» Fredag!! :)

Gud så skönt att det är fredag idag! Idag i skolan så hade vi religons prov. Och jag ska baka muffins sen lite senare i kväll för att imon så ska jag Julia och Madde sälja muffins ;) Och nu är mina kusiner här :) och imon så ska min familj hem till en familj och äta middag :)  och barnen i den familjen är snart 13 och den andra är snart 10 och jag brukar vara med båda 13 åringen är en kille och 10 åringen är en tjej och vi brukar spela sims 3 hemma hos dom och då är det ju alla barn ;) Men jag har 7 stycken sims 2! Japp så det blir ju kul imon! Aa men nu får jag gå ner till min lilla 3 åriga kusin! ;)





Hejdå! <3 :)



 

» ajj!

Ja asså jag har så himla ont i min hals och så har jag jätte ont i mitt finger för det har hänt nåt med min nagel så den sitter och skaver på ett sår :( och jag och pappa var förut på apoteket för att köpa halstabbletter och jag köpte några med jordgubssmak för jag trodde att dom skulle vara goda men det var dom inte men dom hjälper iallafall ;) och så har jag varit med Amanda! Och min lillasyster var med sin kompis och dom hade hittat en groda och så gick dom in med grodan  och la den i nåt prinsess dockskåp!  Och imon så skulle vi egentligen till en synagoga med klassen men det blev typ inställt fast jag vet inte varför? Men hoppas att vi kommer att göra nåt annat kul istället! ;) a juste att imon så ska jag på nån cello grej och då ska jag spela själv inför en massa människor och så ska ju andra spela själva. Men ändå! Jag kommer säkert att bli röd i ansiktet! Men hoppas att det går bra!




Hejdå! kramar från mig!





 Så här ser halstabletterna ut! :)

» HEJhej!

Hej idag så har jag varit  på skolan och då hade vi teknik ;) och det är väldigt kul! Och så har jag varit på cellon så då körde min farmor mig och deras lille hund Charlie var ju med! ;) haha asså när vi gick på en promenad med Charlie så skulle han lukta på nästan allt! Men han är ju så himla söt och gullig! :)  och snart så ska jag göra min matte läxa som jag har tills imon!! Och sen typ kl 6 så ska jag på cello igen ;) för jag spelar cello två gånger i veckan så då är det en vanlig cello lektion och sen så är det orkester där jag spelar med andra som spelar cello och några andra som spelar fiol! Japp och nu så lyssnar jag på Euphoria som Loreen sjunger! Ja men det var väll allt!


Hejdå! :) <3





 SÖTA CHARLIE!




» Tjao!

Hej jag hann aldrig att blogga igår för jag var med Amanda och så kom min farmor och farfar och deras hund Charlie hem till oss. Och idag så har jag ju varit på skolan och då var vi på en brandkård och där så fick vi se på några filmer och bilder på det som brandmännen gör och lite andra saker tex att se på brandbilar ;) och när vi skulle gå där ifrån så gick larmet för det brann på en skola så då fick vi se när brandbilen åkte iväg ;) Och så har jag varit på tennisen!






HEJDÅ!! :) :D



Det är inte jag som har tagit den här bilden ;)

» Sålde!!

Ja idag så var jag, Madde och Julia och sålde bullar och vi hade tre satser och vi fick allt sålt och så hade vi några små choklad kakor och vi fick sålt dom med ;) Men när vi hade stått där typ 5 minuter så kom det en full gubbe och han var jätte läskig! Och han frågade oss varför vi sålde bullar och då sa Madde så här (Jag tror att vi ska åka till Marstrand) Och så kallade han marstrand för morstrand och skulle berätta vad marstrand var men vi ville ju liksom inte höra på det för det visste vi ju redan så då sa min mamma att han kunde berätta det nån annan gång. Och då sa han så här ni ska inte lita på era mammor. Och så sa han massa andra knäppa saker och så stog han där och rökte och jag fick typ rök i mig och han var väldigt aggresiv:(  Men tillslut gick han! Och så har jag varit på min dans idag och i kväll så ska vi kanske hem till våra grannar och äta middag :)
Hejdå  kramar från mig!!

» Baka

Ja jag håller på att baka bullar nu för att imon så ska jag och mina kompisar sälja bullar! Så vi får in mer pengar till klasskassan :)!! Och i agusti så ska jag ju byta skola för jag ska ju börja 6 an och jag har kommit in på två jätte bra skolor som är väldigt populära och ganska svåra att komma in på och den ena är en fri skola och den andra är en vanlig skola ;) och jag kan liksom inte bestämma mig men jag tror att jag ska börja på fri skolan. Men vilken skola tycker ni att jag ska börja på???? Och jag har så himla ont i min hals :(  men det går väll över snart hoppas jag :)




Hejdå kramar från mig!!





» Allum!

Idag så var jag på allum med min farmor och jag köpte en massa saker! Och så fikade vi där och jag tog nypressad apelsin juice och en chokladboll! :) Här kommer det bilder på det jag köpte!!





Denna är från Gina tricot          Och så köpte jag en till tröja från Gina tricot men jag hittar ingen bild på den.




En nagel pensel så man kan göra mönster med nagellacket!



En tröja från kapphal


Denna är oxå från kapphal



Denna är från kapphal oxå




 Och såna här godisar från Åhlens :)




Hejdå kramar från mig! :) <3






» Måla naglarna!

Ja snart så ska jag måla mina naglar ;) jag tror att jag ska ha vitt nagellack med nagelklistermärkern på och det är typ stärnor och hjärtan på dom! Och sen så ska jag ducha och sen så ska jag äta youghurt med tranbär och hallon smak den är faktiskt jätte god :) och sen så ska jag lägga mig juste jag måste oxå hitta mitt biblioteks kort för vi ska till bibblan imon med klassen!





Hejdå kramar från mig!!


SOV GOTT! <3









» :)

Hej hej!!! Idag har jag ju varit på skolan och då hade vi hemkunskap och vi gjorde en soppa med kyckling och nudlar i och en massa andra grejer i och det var faktiskt gott! Och idag så fick jag en födelsedagspresent av min klasskompis Annie i i efterskott och det var godis som heter skittles och dom är as goda! Och efeter skolan så var jag på cellon och så körde min farmor mig dit till cellon och då var deras hund Charlie med! Många tycker värkligen att han är söt för det kom fram massa tjej ungdomar och klappade han och så kommer det ju lite folk då och då som vill klappa han! Och imon så har vi slöjd på skolan och jag håller på att göra ett fågelbo!




Hejdå kramar från mig!! <3



 Charlie! <3



   Skittles!!








» Gotti gotti!!

japp det var gott!! Jag och Amanda var på ica för vi pantade burka och då fick vi 39 kr! Så vi köpte digestivkex med choklad överdrag på och så köpte vi vindruvor!! Japp det var as gott!! Men jag tittade precis på Ove Sundberg på kontoret asså Ove är så himla störd och knäpp! Ja och imon efter min tennis så ska vi till ett badhus för att min lillasyster ska på simskola så då får jag bada så länge hon är på simskolan :) jag ska åka en vattenrucelkana som är typ en tratt och innan man kommer i tratten så är det ett rör som går utomhus! Men den rucelkanan är rolig med läskig för en gång jag åkte den så ramlade jag över på mage så jag typ dök i vattnet fast jag inte var berädd på det! Men man dör ju liksom inte så jag ska åka den igen! XD


Hejdå!!!!!!! <3 :D




  Men denna vattenrucelbanan ser ju väldigt läskig ut!!


                                                               ELLER SKULLE DU VILJA ÅKA DEN??


» Amanda!!

Hej idag så har jag varit med Amanda och vi tog en massa kort på varandra och vi lånade hennes pappas kamera för et är en jätte bra kamera det är typ en sån som fotografer har :) och ganska många kort blev bra ;) men hon är vid sin båt nu så jag väntar på att hon ska komma hem men det kan nog ta ett litet tag! och imon så är det skola igen. trögt!! Helgen går så himla snabbt! och efter skolan så ska jag på tennis :) och på onsdag så ska jag och min farmor åka och shoppa nån stans för jag fick i födelsedags present av min farmor och farfar att jag skulle få välja det jag vill ha! Men jag kommer kanske att få en kusin denna  veckan så om den kommer på onsdag så kan inte jag och min farmor åka och shoppa för min farmor och farfar månste ju passa mina kusiner då! Men då så får vi åka nån annan gång ju ;)

 

Hejdå kramar från MIG!! :) <3




» Loreen!!!!

Jippi!! Loreen vann!!! Hon är ju as bra!! och nu så är mina kusiner hos mig och dom hejade på Danny båda två och min lillasyster hejade på Danny och Molly och min lillebror hejade på Ulrik Munter! Men sån himla tur att inte Torsten Flick vann men han kom ju 3a


Hejdå kramar från mig!! <3 :D



http://www.youtube.com/watch?v=Z4PMQB5zmAU&feature=player_detailpage

» Dans

Japp snart så ska jag på min dans! Och sen så ska jag köpa lördagsgodis :) och sen så kommer mina kusiner som är 6 och 3 år och dom ska sova hos oss för deras föräldrar ska nånstans :)  Jag kommer att blogga lite senare underdagen!
  


Hejdå :D

 



» Fredag!! <3

Asså det är så himla skönt att det är fredag! Och idag var jag ju på skolan och på fredagar så har vi religon, svenska och kompissamtal och allt är tråkigt tycker jag men jag och Julia i min klass vi sitter brevid varandra och när våran fröken pratade så satt vi och skickade lappar till varandra ja och så skrev vi ju ganska roliga saker på dom men det bästa var ju att våran fröken märkte aldrig oss! Men det var så himla synd om en kille i min klass för att han typ fasna med sin fot i ett stacket så han liksom häng där men sen så kom det några fröknar och då kom han loss till slut men han kunde typ inte gå på hans fot! Och sen på kompissamtalet så fick vi godis som vi hade kvar från vårat disco =)


Hejdå!! Kramar från mig!! <3 :)




 


» Idag ;)

Hej idag så har jag ju såklart varit på skolan ;) och vi hade historia,matte,engelska och idrott. Men nu så är jag bara hemma! Och idag så kommer dubbelliv och sveriges värsta bilkörare på tv så dom ska jag titta på ;) och så ska jag måla mina naglar med mitt nya nagellack som jag fick i födelsedagspresent  jag la ju ut det på bloggen ;) och på lördag så är det ju final i melodifestivalen och jag ska nog rösta på Loreen :) men Torsten Flinck får värkligen inte vinna! 




Hejdå!! :D 


 

» Detta oxå!

Nu kommer det två bilder på några saker som fick i födelsedagspresent! :)



Nagellacket och örhängena jag fick



Doftljuset som jag fick!







Hejdå! :D <3


» Ledig!!

Idag så har vi studiedag så jag är ledig :) jag var ute och gick med min mamma och min bror och jag hade på mig mina nya Hunter stövlar och dom är ljus rosa :) men nu så sitter jag bara vid datorn och tuggar på ett tuggumi! Och imon så har vi slöjd och efter skolan så kommer farmor och deras hund Charlie hem till oss och då ska vi gå på en foto promenad :) så några kort jag har tagit kommer nog in på bloggen på torsdag :)








Hejdå!! :D <3


» Jag fyller år!!

Japp idag så fyller jag 12 år! Och jag kan berätta och visa lite vad jag har fått! Jag fick strumpor,leggins, ett linne med typ spets på, bli fotograferad av en proffsig fotograf ;) hon är min mammas kompis och så fick jag en nyckel ring med paul frank på,vattenmelon tuggummi, fyra örhängen, skidhjälm och ett nagellack som är ljust blått! Det kommer bilder som det andra som jag fick :)



          <-- skivan






                               HEJDÅ KRAMAR FRÅN MIG!!






» :(

Åå det var värkligen inte bra att Torsten Flinck gick till finalen i melodifestivalen  tycker jag :( Men hoppas att han inte vinner! Men idag så har jag varit på min dans ju och så har jag varit med min kompis Amanda och jag följde med dom när dom skulle köpa fiskar till deras akvarium men när vi kom till djuraffären så var den stängd så dom köpte aldrig några fiskar. Men jag och Amanda och min lillasyster och hennes kompisar hittade en jätte stor padda som låg under isen och den var ju död och den var så himla äcklig jag vågade knappt att titta på den! Men min lillasysters kompis Agnes trodde att den hade svimmat eller bara sov men det gjorde den ju inte riktit men Agnes är ju bara 5 år men säger ganska många roliga saker och så är hon väldigt rolig oxå!

 Oj jag glömde att säga två saker att min lillasysysters kompisar och Agnes strorebror fick upp paddan och den var så himla äcklig!!Och Agnes la den i nån sten med ett hål i och den stenen med ett hål i är precis vid Agnes dörr!







Hejdå!! :D




» Dans

Hej snart så ska jag på min dans! Jag kommer nog att blogga lite mer senare idag :)








Hejdå!!                                                                                               


Mina kanelbullar som jag bakade för typ 5 månadersen :D

» Kladdkaka!

Hej jag satte precis in en kladdkaka i ungnen som jag har gjort! För vi ska hem till min klass kompis och hans familj och äta middag och då så bakade vi en kladkaka så om en kvart så ska jag ta ut den :) Men nu så äter jag en supergod klubba som smakar hallon! :)



Hejdå kramar från mig!! :D <3




» :)

Hej idag så har jag varit med Ellie ;) och så har jag varit i skolan och vi skulle egentligen åka längdskidor men det var ingen snö så vi var och spelade fotboll i två timmar och så hade vi fika med oss!




Hejdå kramar från mig!! :D



Dom här gjorde jag och Ellie typ för ett halvårsen och dom var jätte goda det är vanilj glass och hallon i!! MUMS