» Aj!!

Hej jag har en vagel i ögat. Det är typ en blåsa så jag var på vårdcentralen så då fick jag typ en salva som man tar i ögat! Jag är värkligen jätte trött och har jätte ont i ögat :(

Hejdå kramar från mig!! <3


» Hej :(

Hej förlåt för jag inte har bloggat så mycket. Men det är för att jag har det lite jobbigt just för att min gammelmormor ligger på sjukhus och har fått en stroke. Och nu så är hon förlamad i ansiktet :( Och hon är verkligen värdens bästa gammelmormor ♥♥  Men jag ska försöka blogga mera om jag orkar.




Hejdå kramar från mig! ♥♥

» Hemma hos farmor & farfar

Hej nu är jag hemma hos min farmor och farfar :)

Hejdå kramar från mig! <3



» Morsdag

Hej jag har inte firat min mamma än för hon är ute och springer men när hon kommer hem så kommer hon att få blommor,solglasögon och choklad

Hejdå kramar från mig <3 :)


» Yes!!!!!!!!!!

Jippie!!!! Loreen vann!


» Eurovision!

Hej nu tittar jag på eurovision :)och nu så är det grekland som sjunger och sen så kommer sverige!!
Bloggar kanske mer sen
Hejdå kramar från mig!!!!  ♥♥♥♥

» Min kanin <3

Jag älskar värkligen min söta kanin!


» Mums!!!

Hej nu så äter jag körsbär! Men snart så ska jag och bada igen :) hejdå kramar från mig! <3


» Varmt

Hej förut så var jag och badade men det var inte så varmt vid den sjön vi var vid. Men hemma hos mig så är det typ 25 grader :) hejdå kramar från mig!!! <3


» Ute :)

Hej nu är jag ute och är hos min granne :) hejdå kramar från mig!!!! <3


» Måla naglarna!

Hej jag kom precis hem från en sjö nära mig så jag har badat med mina kompisar :) jag har instalerat blogg.se på min mammas iphon så jag kommer att kunna blogga mycket mer nu! Men snart så ska jag måla mina naglar :) hejdå kramar från mig! <3.


» Nu har jag badat!

Ja jag badade men det var jätte kallt!! Men jag badade iallafall =) men nu så ska jag gå ut till min kompis :)




HEJDÅ KRAMAR FRÅN MIG!!!! ♥♥






» Bada!

Snart så ska jag till en sjö som ligger ganska nära mig och bada! Första gången jag badar ute i år. Men jag får vell se om jag kommer i! Och förlåt för att det har varit väldigt dålig upptradering den här veckan men det är så himla fint väder så jag har lixom ingen lust att sitt vid datorn.





hejdå bloggar kanske sen när jag kommer hem ♥♥

» Grattis pappa! ♥

Idag så fyller min pappa år! Så vi har haft kalas hos oss och det var jätte kul och det var så himla bra väder för det var 25 grader! Och idag så kom jag hem från mitt sommarställe! Det var jätte kul att vara där vi hoppade på våran studsmatta och gjorde en massa andra roliga grejer! Och så köpte min pappa ett par rosa  mjukisshorts till mig för det var så himla varmt igår på mitt sommarställe och jag hade bara med mig jeans så det var ganska varmt att ha på sig det!


Hejdå kramar från mig!! ♥♥






Shortsen









» Idrottsdag!

Hej! Idag så hade vi en idrottsdag på skolan så vi slutade kl 1 :) och sen så gick jag hem! Så ni vet så kommer jag inte att blogga imon och på fredag för jag ska till min sommarstuga :)  Och på söndag så fyller min pappa år så då kommer vi att ha kalas! :)




Hejdå kramar från mig!! ♥♥



» Hemma :)

Hej nu har jag kommit hem från min klassresa! Det var jätte kul!! Vi gick på en fästning och vi åt vikinga lunch och så badade vi i en pool och åt på en resturang och så hade vi disco och så gjorde vi fler saker :) Nu ska jag ducha!



Hejdå kramar från mig!! ♥♥





» Bloggar inte imon :(

Hej imon så ska jag på klassresa så jag kommer inte att kunna blogga då så ni vet ;) idag så var ju min klass med i en fotbolls cup och det gick väl bra! Men det värkligen ös regnade!!  Och vi kom dit kl 9 och åkte hem typ kvart över ett så vi var där ganska länge!





Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥♥♥



» :D

Hej! Snart så ska jag till min nya skola! Det kommer att bli kul att få min nya lärare och klass kompisar :) Nu lyssnar jag på Super Bass på spotify som Nicki Minaj sjunger :)



Hejdå kramar från mig! ♥♥



» Jippie!!!! :)

Igår så var ju min klass med på en fotbolls cup. Och idag så fick vi reda på att vi gick vidare till silverspelet :) så vi ska spela på torsdag igen! Och nu så chattar jag med Simon på facebook! Men nu så ska jag ducha! :)


Hejdå kramar från mig!!! ♥♥♥




» Fotboll cup!

Idag på skolan så var vi med på en fotbolls cup! Det var faktiskt roligt! Så det var tjejerna mot tjejerna och killarna mot killarna så det blev 6 matcher sammanlagt! Men snart så ska jag gå och lägga mig!






Hejdå kramar från mig!! ♥♥♥



» hejsan!!!

Hej! har ni några tips om vad jag kan skriva om på bloggen?? Men idag så har jag harft det ganska tråkit! Jag följde med när min bror skulle klippa sig och sen så köpte vi godis och sen så gick vi på apoteket och vi fick sitta där och vänta typ en kvart! Och sen så var jag med Simon en liten stund! Och nu så är min mormor, morfar, moster, hennes man, och mina kusiner här!



Hejdå kramar från mig!! ♥♥




» Hej!

Hej jag har inte bloggat så mycket men det är för att jag fick facebook i måndas så när jag har suttit vid datorn så har jag varit inne på facebook :) men jag lovar att jag kommer att blogga mera ♥




Hejdå kramar från mig!!!





» Varmt!

Gud det är värkligen jätte varmt! Det känns som om det är sommar! Jag skanog gå och köpa glass sen! Men nu så ska jag fika! :)



Hejdå kramar från mig!! ♥♥